Tässä loppuvuodesta on jäänyt blogi hieman taka-alalle.Nytkin uunissa paistuu After Eight-kakun pohja huomista varten,ja täytetyn kalkkunan täytteeksi tarvittava maissileipä odottaa vuoroaan.Lihat on leikattu ja soossit tehty illan pöytäraclettegrillausta varten ja kuohuviini odottaa jääkaapissa.Ystäväni kysyi juuri mesessä,että kuka teille tulee.Ei kukaan,mutta perheenkin kanssa voi juhlia,varsinkin kun koko perhe on niin harvoin koossa. Ja yhdessä ollaan kokkailtu tänään, sekä tämäniltaista että huomista varten.Viime vuonna kun juhlimme muuttolaatikoiden keskellä,ja kuohuviinilasitkin löytyivät vasta kuukausi uudenvuoden jälkeen.

Vuosi on vierähtänyt täällä Kotosuomen ulkopuolella,kaikki on sujunut hyvin,vaikka muutamilta läheisiltäni kaipaisin ensi vuonna ehkä pikkasen enemmän yhteydenpitoa (nimiä en mainitse,itse kukin varmaan ystävä-ja perhepiiristä tietää).Ja vierailulle saa tulla melkein koska vaan,kunhan ilmoittaa ajoissa.

Tavoitteet vuodelle 2007 on kirjattu, ja niiden toteutumisen avuksi on,kuinkas muuten, erittäin hyvä ystävä,joka on melkein päivittäin pitänyt yhteyttä minuun tavalla tai toisella.Kukaan muu ei ole yltänyt edes lähimaillekaan.Kiitos siitä sinulle,Marja.

Toivotan läheisilleni,ystävilleni ja kaikille blogini lukijoille onnistunutta Uutta Vuotta.

"miksi odottaa huomista,kun saman voi tehdä jo tänään?Jos huomista ei tulekaan,kadut katkerasti,että jätit viimeisen hymyn hymyilemättä,viimeisen halauksen halaamatta,että sinulla oli liian kiire ehtiäksesi täyttämään toiveen,joka osoittautui läheisesi viimeiseksi"(lainaus sivulta www.positiivarit.fi)