Sanna-neiti täytti seitsemäntoista vuotta 5.heinäkuuta lauantaina.Samana päivänä oli Suomesta tulossa vieraita,ihan jurvalaasii:) Itse asiassa Tarja-ystäväni on Hangosta lapsuuden-ja nuoruuden ystävä,tunnettu nelisenkymmentä vuotta jo,mutta elämä on hänet mutkien kautta Pohjanmaalle ajeluttanut.

Vieraat saapuivat iltasella,juuri sopivasti pizzalle,jota Sanna ystävineen ja isänsä avustuksella myös valmisti.Kylläpä herkku maistui kaikille,Sanna juhli omassa huoneessaan (joka vihdoin sai kauan odotetun vuodesohvan,jota kelpasi vieraille näyttää.Unikin maistui kuulemma makoisalta,osa vieraistaan jäi nimittäin yöksi,tai miten sitä viiteen asti valvottua yötä nyt voi kutsua), ja me muut istuskelimme puutarhassa,juttua kyllä riitti.

Tarja perheineen ei niin kovasti ole Suomea pidemmälle matkustellut, ja kuulemma viettivät luonamme antoisan loman. Kiitos itsellesi Tarja vaan,että tulitte! Koska olin vielä työssä, en kovasti kerennyt kiertelemään,mutta Alzey ja Frankfurt tulivat heille minun kanssani tutuksi.Sanna toimi oppaana kolmena päivänä,ennen kuin veljensä kanssa lensivät Suomeen.Mainz ja Wiesbaden ainakin tulivat Sannan kanssa koluttua, ja etenkin Starbuck's Cafe,jossa Sanna on tykästynyt herkullisiin kahvijuomiin :)

Perjantaina tuli Gerhard vierainemme hakemaan minua töistä ja tutustuimme meillekin tuntemattomaan Oppenheimin historialliseen pikkukaupunkiin.Valitettavasti ne kuvat ovat Tarjalla,itselläni ei kameraa ollut mukana.Alzeysta,Mainzista ja Frankista löytyy kyllä kuvia aiemmista postauksista. www.stadt-oppenheim.de sieltä löytyy kuvia,ja jopa english pages,jos ei saksaa osaa .)Mielenkiintoista.

Aika oli jäähyväisten sunnuntaina 13.7.mutta tiesimme,ettei jäänyt tämän kesän viimeiseksi tapaamiseksi meillä.......Kiitos Tarja ystävyydestäsi,tiedän,että uskollisesti täällä käyt lukemassa.