Eilen elokuun viimeisenä päivänä aamu valkeni pilvisenä ja lämpömittari näytti +11 astetta seitsemältä.Yhdeksään mennessä kaikki pilvet olivat häipyneet ja saimme mitä ihanimman kesäpäivän taas +27 astetta ja pilvetön taivas. Mainitsemallani kirppiksellä kiersimme Sannan kaa, aika huonosti kiinnostavaa tällä kertaa,mutta kyllä sieltä jotain pientä tarttui mukaan.

Illalla sitten veimme Christophin koululle,josta bussi lähti viemään heitä toivottavasti aurinkoiseen Italiaan,Lido di Spinaan Adrian rannalle. Koko yö meni bussissa,ja vannotin että laittaa viestiä tänään kun pääsevät perille,mutta ei vielä ole tullut.Toivottavasti tulee kiva ja antoisa luokkaretkiviikko.

Tämä aamu alkoi aamuyöstä jo rankalla sateella. Lämmintä kuitenkin oli, jo 6.30 oli +17 astetta. Satoi taukoamatta yhdeksään asti ja mietin,että siinähän se syyskuu sitten alkoi. Mutta kuinka ollakkan, päivä kirkastui aurinkoiseksi +23 asteiseksi kesäpäiväksi, ja pääsin aurinkotuoliini viettämään päivän lukuhetken.Hienoinen tuulenvire,lämmin sellainen,on käynyt koko päivän,tuokohan uutta sadetta mukanaan.Nyt ainakin aurinko vielä paistaa lämpimästi.Juuri katsoin "lomalta" palannutta Emmerdalea ja juoksumatolla ahkeroin samalla.Nyt on niin hyvä olo.

Koska Sannan kanssa olemme nyt kahdestaan kotona, ajattelimme viettää naisten leffaillan."Pikkunaisia"olisi tarjolla,iki-ihana klassikko siis.