Nyt tiedän,että ainakin kolme ihmistä lukee säännöllisesti blogiani,ja ovat jo kaipailleet "paluutani".Kiitos teille Tarja,Sanna ja Riitta "uskollisuudestanne".

Lapset ovat lähteneet kouluun,Gerhard lähtee kohta lääkäriin kuulemaan,miten sairasloma jatkuu vai jatkuuko.Lääkäri tuumi alkuviikosta kyllä,että vähintään viikko vielä.Parin kuukauden päästä uudelleen magneettikuvaukseen,sitä ennen kolme kertaa viikossa fysikaalista,tai sinne päin.Kivut ovat vielä jokapäiväisiä,mutta ei tietysti yhtään niin pahana kuin aluksi.

Lapset lähtevät tänään riparin jälkitapaamiseen viikonlopuksi tuonne Frankfurtin tietämille.Suomesta tulee kuulemma myös porukkaa ja yhteensä noin 90 nuorta! Saa nähdä mitä kuulumisia tuovat tullessaan.Sanna odottaa kovasti viikonloppua (oli siis isosena tämän kesän leirillä), Christoph on tähän asti ollut erittäin haluton lähtemään,mutta eilen oli siskonsa mukaan ollut innoissaan ja minulle aamulla huikkasi,että pitää vielä pakata. Mistähän tämä mielialan muutos johtuu.

Viikolla kävimme koko perheen voimin vaateostoksilla,samalla tuli kolmeen huoneeseen hankittua verhokankaat.Emme ole kuin vasta kolme vuotta olleet ilman kunnon verhoja......en sitten tiedä,kuka ne ompelee,ne verhot.Jos vaikka kankaat ovat kaapin pohjalla kolme seuraavaa vuotta....

Sää on ollut lämmin kun ajattelee,että on jo marraskuu.Aamuisin +8-+10 astetta (yleensä puoli kuuden,kuuden aikaan mittaria eka kerran kurkkaan), ja päivällä +13-+19 astetta.En ole nyt seurannut,mihin kehittyy.

Olin iloinen Barack Obaman voitosta,vaikka en politiikkaa seuraakaan,en edes paikallista tai Suomen.Mutta väittää kuka mitä tahansa,sillä on maailmanpoliittisesti vaikutusta kuka sitä USA:ta johtaa.Ja Obama on ainakin antanut itsestään positiivisen kuvan,vaikka hänen tehtävänsä tulee olemaan erittäin vaikea.Ja mies on vielä nuori (muuten yhtä nuori kuin minä :))) ja pienten lasten isä.

Hupsista,kello on jo puoli yhdeksän,enkä ole aamupalaa syönyt,vaikka kuudesta asti tässä jo keikkunut.Nyt syömään....