Pitääkin avata verhot,että näkee mitä säätä sitä ulkona odottaa,en ole nimittäin vielä ollut koirien kanssa aamulenkillä.Lupasivat viikonlopuksi kovaa tuulta ja sadetta,mutta lämpötilat pysyttelevät samoissa lukemissa.

Eilen illalla veimme lapset sinne riparin jälkitapaamiseen.Syy Christophin äkkiselle innostumisellekin löytyi: Seinäjoelta oli tulossa Ryanair-lastillinen viime kesän riparileiriläisiä myös viettämään viikonloppua........pitää äidin vaan nyt malttaa olla kyselemättä liikoja.....

Kohta varmaan lähdemme Gerhardin kanssa kauppaan.Sai muuten viikon lisää sairaslomaa ja ensi viikolla ajan neurologille.Hermo se siellä edelleen on joteskin jumissa,kun kipu vaan jatkuu.

Kone on jumittanut tänä aamuna,hermot on meinannet mennä,kun tekemistä tälle aamulle koneella olisi piisannut.Iltapäivällä on taas muita hommia tiedossa.

Tuossa juuri söin aamupalaksi Pandan lakumix-pussin lopun tyhjäks,kyllä oli hyvää,nami.

Taitaa olla koirien vuoro nyt päästä ulos.Ja Hannah Montana pitää ottaa Sannalle nauhalle,on muuten tosi hauska sarja,olen jäänyt koukkuun,vaikka yleensä inhoan valmiiksi naurettuja ohjelmia.Mutta tuo on tosi hauska.