Eilen illalla vielä suunnittelin kirjoittavani tänne, että meillä satoi eilen viisi minuuttia lunta, räntäluntahan se oli,suli jo maahan leijaillessaan,mutta lunta kuitenkin.Tänään noustessani ylös kurkkasin tavanomaisesti ulos ikkunasta ja..........maa oli valkoisena!!! Ihanaa,lunta, vaikkakin se kohta sulaa pois,aamun kuluessa, mutta kuitenkin,lunta.Ihan kuin pikkulapsi riemuitsen siitä.

Illalla olin naapurissa Tupperkutsuilla.Kaikkea kivaa tilasin,mutta kaikkea kivaa jäi myös ensi kertaan.Eilen totesimme ystäväni kanssa, että ainakin tilaamani jutut ovat täällä 10-13 euroa halvempia (ei tarjouksessa) kuin Suomessa.

Ja vielä yksi juttu.Eilen tuli sitten lääkärin kanssa päätös,että mieheni menee torstaina sairaalaan, 1-2 viikoksi,yritetään vielä sitä välilevyjuttua "perinteisin" keinoin, ettei tarvitsisi turvautua leikkaukseen.Naapurini lupasi kyyditä minua sinne häntä katsomaan,itse työskentelee siellä puolipäiväisenä.En nyt tietysti heti sinne ryntää,vaikka mieli tekisi joka päivä (ja yö) siellä istua.Taas hieman tuo herkkä tunnepuoli koetuksella,onneksi toinen meistä on se järkevä.