Kylläpä tämä päivitys jää ja jää.Kun aamuisin käyn koneella ja sattuu olemaan vapaapäivä, se menee kirjeiden kirjoittamiseen (siis vihje,jos kirjoitat minulle saat vastauksen :) ).Tuo on vaan se mun rakkain harrastus.No nyt en voi aloittaa esim.imurointia,koska Gerhard nukkuu.Tuli yöllä työmatkalta ja on ajanut siis eilen edestakas 1000 km.Joten annetaan nukkua.Kirjeet on kirjoitettu ja lapset kouluun lähetetty,kahvit juotu ja Hesari luettu.

Kiitos kaikille silti uskollisille lukijoilleni ja ennen kaikkea niille jotka myös kommentoivat !En lopeta blogin pitoa vaikka harvemmin kirjoittelen, sen voin nyt luvata.

Tällä hetkellä sataa sataa ropisee.On ollut kovasti hellettä ja tänä aamunakin oli aamukuudelta jo +19 astetta.Nyt ovat luvanneet tänään vielä +26 päivälämpötilaa mutta loppuviikko viilenee noin +20 asteeseen, aurinkoista kylläkin.Loppuviikosta meillä on viinijuhlat kylillä,toivottavasti aurinko jaksaa paistaa.Puutarha kukoistaa ihanasti ja lempikukkani, ruusut, myös, aivan ihania värejä.Gerhard on tehnyt todella paljon töitä puutarhassa ja salaattia ja retiisejä sieltä napsitaan jo.Mansikat alkavat kohta olla myös kypsiä.Ihanaa kun on oma piha.

Töissä menee mukavasti,kunhan saan vaan pitää osa-aikaisen työsopimuksen, siis noin 100 tuntia kuukaudessa.Paljon on työtä ja kiirettä,mutta mukavien kolleegojen (joita olemme saaneet lisää)kanssa sujuu myös mukavasti. Hektiseksi työn lentokentällä tekee se, että elämme lähtevien ja saapuvien lentojen mukaan, aikaa ei siis ole jäädä miettimään asioita sen kummemmin. Se kai tuon työn niin "jännäksi" tekee. Vaikka myöhästymiset ovat niitä varjopuolia, asiakkaat eivät ole tyytyväisiä kun jatkolennot menevät, tai jopa joutuvat yöpymään Frankissa.Ovat myös kiukkuisia silloin,jos omasta syystä myöhästyvät lennolta, kaikkihan on aina lentoyhtiön syytä, sekin, jos ei ole huomannut että passi on vanhentunut, tai väärä passi on mukana.Mutta mukavia asiakkaita on suurin osa. Paris Hilton muuten lensi meidän koneella,oli VIP, joten en nähnyt häntä.

Vapaapäivä on taas kuten huomennakin,mutta töitä kerääntyy kummasti tehtävien listalle.Sit yksi päivä töitä ja pitkä viikonloppu vapaa. Ensi viikolla on myös pieni "loma" tiedossa......Mistähän sitä aloittaisi,pyykkiä riittää ja imuroitavaa, mutta uusi kirjakin odottaa aloittamista. Toki luen kaikki työmatkat,joten kirjoja "kuluu".

Suomesta saimme viime viikolla vieraita; "pikkusiskoni" Paula ja hänen erittäin mukava miehensä täällä piipahtivat muutamaksi päiväksi ennen Ranskaan lähtöä.Tänään taitavat olla jo kotona. Uusia paikkoja tuli katsastettua, mm. Worms,Lorch ja Grube Messel.Kaikista löytyy tietoa googlettamalla.Olipa kivaa.Löysimme myös paikan,jossa vietämme yhteisiä 50-vuotispäiviä (siis ainahan voi unelmoida): nimittäin Liebfrauenkirchen (kirkon siis)viinitarhan edessä ison puun alla lipittelemme Liebfraumilch-viiniä ja muistelemme nuoruutta......sitähän tuli (hintansa vuoksi) lipitettyä jonkin verran nuoruudessa,ikäkautemme "nuoret" varmaan muistavat :) Kävimme nimittäin senkin paikan katsastamassa, eikä edes ole kaukana meiltä.Siellä ne samannimisen kirkon ympärillä tämän "kuuluisan" viinin köynnökset vihersivät.

Englannista sain äitienpäivälahjani tänä vuonna.Gerhard oli vajaa kaksi viikkoa siellä työmatkalla ja toi minulle "Bergerac"-sarjan viisi tuotantokautta, sarja josta tykkään kovasti.Sinne Jerseyn saarelle kun joskus pääsisi lomailemaan.....unelmista totta,Prince Edward-island ensin ja sitten ehkä Jersey.Aina saa unelmoida.

Nyt on aivan pakko tehdä töitä,päivä on kohta puolessa välissä,jo 9.30 näyttää kello.