Niin se aika vierii, ei tänne kerkee säännöllisesti kirjoittamaan, ja toiseksi kuopus (äidin vauva aina vaan) täyttää tänään 16 vuotta!!! Juuri tein Geishakakun jääkaappiin jähmettymään, resepti ja mahdollisesti kuva tulee tänne kunhan maistellaan.Saa nähdä mitä lahjoja sisko on löytänyt pikkuveljelle, äidinkin puolesta oli asialla. Isompaa ei nyt saa, koska juuri vähän aikaa sitten sai ihkauuden tietokoneen, se saa riittää.

Pienempänä Sanna ei ollenkaan ymmärtänyt,miksi pikkuveli juhlii synttäreitä kaksi viikkoa aikaisemmin kuin hän, isosisko.Se oli hänestä aivan käsittämätöntä.No nyt neiti,kohta 18.v sen ymmärtää.Christophin laskettu aika oli oikeasti 29.7.(!), mutta hän ei malttanut odottaa niin kauan. Siskon laskettu aika oli silloin joskus 27.7. mutta hänkin halusi kolme viikkoa aiemmin maailmaan. Kolme ja kuusi viikkoa etuajassa, sanoin joskus että kolmas lapsi olisi kai halunnut sitten 9 viikkoa etuajassa.

Täällä ei juhannus ole sellainen juhla kuin Suomessa, pikkuisia juhlia järjestetään jossain, huomaamattomasti, Sanna oli eilen Mainzissa, saa nähdä  mitä kertoo herätessään. Me taas katoimme täällä kotona ulkopöydän kesäisesti ja grillasimme herkkuja, minulla oli jopa Suomenlippu pieni pöydällä.Koivun oksia olisi pitänyt kauempaa hakea joten se jäi,mutta Radio Suomen sävelradio, tai Puhelinlangat laulaa,mikä lienee, soi ihania kesäisiä suomalaisia kappaleita. Ja minä olin taas jo 21.30 sikeässä unessa.Tänään illalla on töitä,kuten seuraavat neljä iltaa myös.

Suomen reissu meni nopeasti mutta tosi mukavasti. Saunaankin pääsin kaksi kertaa,ihan kuin vuoden pölyt olisi saanut putsattua pois.Perhejuhla,jonka vuoksi sinne lennähdin, pikkuveljen pikkuruiset mutta ah niin ihanat häät, oli se syy,mutta ihan mukavasti sain muitakin tavattua,tosin hyvin vähän ja hyvin lyhyesti.Matkalaukussa oli (tietysti) NallePuh-tavaroita ja karkkia, nytkin napostelen karkkipäivänäni juuri Fazerin Ässälakumixiä.

Vihkiminen oli lapsuuden kirkossamme ja häätilaisuus oli Herttoniemen kartanon tiloissa, aivan ihana se puistomiljöö on, siellähän on kuvattu suomalaisia elokuvia,mm. eräs lempifilmeistäni "Katariina ja Munkkiniemen kreivi". Enollani on vielä lapsuudesta musiikkikasetti,jossa serkkuni ja minä sitä ihanaa laulua täydellä antaumuksella laulamme.Olimme myös serkkuni kanssa lapsina kirjeenvaihdossa keskenään, ei omilla nimillämme vaan Maaria Eirana ja Regina Linnanheimona :) Kummastakaan ei tullut näyttelijää tai laulajaa tai muuta kuuluisuutta.

Mutta nyt täytyy mennä päivän hommiin,meillä kun on ihan tavallinen arkipäivä täällä,mutta sää mitä ihanin kuten eilen myös.

Hyvää Juhannusta sinne Suomeen!!!