Olikohan Paula Koivuniemi,joka tuon biisin laulaa. No sillä ei nyt ole merkitystä, perheeseemme liittyy tänään aikuinen nainen. Esikoinen täyttää tänään kauan kaivatut (siis hän itse on kaivannut) 18 vuotta, mutta äidin silmissä hän on vielä pikkuruinen tyttönen, joka 18 vuotta sitten putkahti maailmaan kolme viikkoa etuajassa 5.7. klo 23.59. Olipa prinsessa heti alkujaan, vierihoito-osaston tädit ristivät hänet "auringonsäteeksi" ja toisten vauvojen isit jäivät ihailemaan meidän vauvaamme omansa sijaan.......ihmetteli isoilla silmillään,miksi muut vauvat itkevät 30 asteen helteessä, miettien pitäisikö liittyä kuoroon mukaan, päättäen sitten olla aivan rauhallisesti ja jatkaa uniaan.

Olen kauan haaveillut leipovani Mutakakun (Mudcake) ja nyt juuri sellaisen otin uunista, ajattelin sen koristella oman pihan ruiskaunokeilla. Sanna kun tykkää kaikenlaisesta suklaisesta leivonnaisesta, toivon vaan että kakku on onnistunut juuri  niinkuin pitää. Christophille lauloimme Paljon onnea vaan,kun hänet synttäriaamuna herätimme, mutta eilen kuunnellessani Soundtrackia MammaMia- elokuvasta, päätin Sannalle herätykseksi soittaa siitä kappaleen "Slipping through my fingers" jonka "äiti" Meryl Streep laulaa tyttärelleen häiden kynnyksellä. Kappale sai itselläni eilenkin kyyneleet silmiin kun kuuntelin sanoja ja tätä kyseistä päivää.

Tyttäremme kävi jo alhaalla sanomassa,ettei voi enää nukkua.Kertoi,että klo 0.00 ja klo 04.00 oli jo saanut onnittelupuhelut parilta pojalta.Meni takaisin sänkyyn ja odottelee siellä meidän herätyskomppanian saapumista.