Rauhallisesti on tämä töihin paluu sujunut.Tai mikä on rauhallista,eka yö oli aivan unelmarauhallinen ja kaksi seuraavaa päivää täys kaaosta.Ensi yöstä toivottavasti voisi tulla rauhallinen......Kotona aika on mennyt ns. rästitöihin,niitä kerääntyy aina,tavoitteena olisi saada se "oikea" rytmi syyskuun alusta toimimaan.Aurinkoa olen ottanut myös kovasti,vielä kun se paistaa (ennuste pe-ti 24,21,23,27,30,25 astetta Celsius).Ensi viikolla on taas viiden vapaan putki ke-su,eli suotavaa olisi nuo lämpötilat jatkossakin.Ja kirjahan seuraa aina mukana aurinkotuoliin.Eilen aloitin Tamara McKinleyn "Viinitila",australialainen tarina.Tykkään kyllä,mutta tuo suomennos ei ole niitä parhaita mahdollisia.

Viikonloppuna olisi tarkoitus käydä anopilla,suunnitteilla olisi,että Gerhard hakee töistä lauantaiaamuna,mutta se ei ole vielä varmaa.Hän on taas ollut koko viikon työmatkalla ja eilisen sijasta pääsee tulemaan vasta tänään.Tänään alkaa täällä Kerb= sadonkorjuu/syysjuhla tms, ja sunnuntaina olisi siihen liittyvä kirppis.

Mutta nyt jatkan päivän hommia,iltapäivällä kun pitäisi yrittää nukkua, se tuottaa aina niin vaikeuksia,tuo päivällä nukkuminen,,,,,