Pitkän pitkästä aikaa kävin eilen elokuvissa ystäväni Connyn kanssa.Saksassa kun on kaikki leffatkin dubattu, ja sehän on syynä siihen,etten leffassa täällä ole käynyt. Kieli ei todellakaan ole ongelma vaan se,että haluan katsoa alkuperäiskielellä, se häiritsee minua kamalasti,jos leffa tai telkkaohjelma on dubattu,oli kieli mikä tahansa. Mutta Conny pyysi kauniisti ja niinpä kävimme katsomassa " My sister's keeper", en tiedä mikä tulee olemaan suomennos kun leffa saapuu Suomeen.Enempää en leffasta kerro, oli kovin koskettava, eli nenäliinoja tarvitsee mukaan. Cameron Diaz ja Alec Baldwin ovat muutamia pääosan esittäjistä.Suosittelen,mutta älkää siis unohtako nenäliinoja....paljon.

Viime viikolla katsoin DVD:ltä leffan "Closer" = Iholla, jonka olimme telkasta joskus 2007 nauhoittaneet.Luulin sitä hyväksi,mutta olipa tosi pettymys. Hyvää oli vain yhden pääosan esittäjän punaiset hiukset ja nekin vain alussa,sopivat näyttelijälle erinomaisesti.

Viime viikolla kirpparilta löysimme DVD mm. Ratatouille sekä Laws and Attraction ( Pierce Brosnan ja Julianne Moore), sekä Sex in the City, taitavat olla seuraavana katsottavien listassa.