Niin se vuosi on taas vaihtunut.En ihan koko iltaa jaksanut valvoa,tietty,nukahdin sohvalle katsoessamme filmiä "Epäilty" (Cher,Liam Neeson, Dennis Quaid etc.),mutta Uuden Vuoden kyllä vastaanotin kello 00:00.Kun poksautimme (toisen) kuohuviinin vuoden vaihtuessa puutarhamme rappusilla (satoi vettä),niin Gerhardia rupesi naurattamaan.No mikä nyt naurattaa; se,että tämäkö on tulevaisuutemme, vanha pariskunta vastaanottaa Uuden Vuoden kahdestaan.....No,miksi emme olleet muualla, sen jo kerroin, koska iltapäivällä vasta Gerhard palasi työmatkalta pitkän automatkan takaa, ja minulla on tänään työpäivä.Ja lapset, Christoph Suomessa ja Sanna Mainzissa.

Alkuillasta grillasimme pöytägrillillä ja keskiyöllä skoolasimme vesitihkussa naapureiden kanssa.Puoli yhden aikaan palattuamme sisälle, halusin vielä spagettia ja pestoa (mun herkkuruoka nr.1 tällä hetkellä) ja yhdeltä olimme jo unessa.Kuuden aikaan kuulin kun Gerhard vei koirat ulos ja tuli takaisin nukkumaan, ja itse nousin noin kahdeksalta.Vuoden ensimmäisen sydänkohtauksen sain noin klo 9,kun neitimme kömpi kotiin (ihan kunnossa mutta ei nukkuneena) takaovesta.Ai kun säikähdin,odottelin häntä vasta iltapäivästä.Mutta hänen ystävänsä oli halunnut lähteä kotiin ensimmäisellä junalla. Ainakin hän on turvassa.

Illalla kuudelta alkaa työvuoro, saa nähdä miten tämä uusi tilanne näkyy jo meidän toiminnassa.Työnantaja kun vaihtui siis 1.1. Toivottavasti on rauhallinen työvuoro.

Eilen saimme vain yhden Uudenvuoden puhelun (tyttäremme),Christoph ja siskoni lähetti tekstarin, sekä eräs ystävä myös.Mutta missä muut kaipaamani puhelut.....jotka saan joka vuosi.......yleensä.....

Uudenvuoden lahjan sain myös yllättäen: olin pistetilanteen mukaan saavuttamassa Facebookin Farmville-pelissä seuraavan tason vasta arviolta parin päivän päästä,mutta yhtäkkiä olinkin sillä tasolla ja ihan muutaman pisteen päässä jo seuraavastakin.Kiitos Farmville tästä yllätyslahjasta (en tiedä mitä olin sen eteen tehnyt....)

Vaikka vanha vuosi päättyi Suomessa ikävällä tavalla,niin toivon kaikille sinne koto-Suomeen onnea, terveyttä ja kaikkea hyvää vuodelle 2010.Unelmoikaa ja toteuttakaa unelmia,nauttikaa pienistäkin onnenhetkistä,ne ovat koko ajan arjessa läsnä,kun osaa katsoa. Minun tämänhetkinen onni on siinä,että Sanna tuli kotiin ja Christoph on hyvässä hoivassa ystävänsä perheen luona.Ja että hän parin päivän päästä näkee sen ihanuuden,minkä olen pari kertaa itse kokenut, kauniit lumiset Saariselän maisemat.