Vapaapäivän aamu alkoi taas kuuden aikaan,farmi on hoidettu, Hesari luettu sekä meilit (ei mitään kiinnostavaa).Vielä yksi kirje pitäisi kirjoittaa, sekä synttärikutsukortit.

Viikonloppu töissä oli ihan ok, hommia riitti,mutta ei liikaa. Sellaisia kummia pieniä ongelmatapauksia,jotka hetkellisesti aiheuttivat päänsärkyä. Ihan ajoissa pääsin lähtemään kotiin.Ja silmänruokaa; lentoyhtiö,jolle teemme töitä,on saanut uuden työntekijän Frankfurtin kentän pisteeseen, Mike on herran nimi,on niin söpö että ja vaikutti erittäin rennon ja luonnollisen mukavalta,kun meitä tyttöjä kävi tervehtimässä eilen.Toivottavasti yhteistyö sujuu.

Piti tänne niin paljon kirjoittaa tänään, luin eilen junassa uuden Kodinkuvalehden,jossa taas kerran oli niin hyviä artikkeleita,joita haluan kommentoida.Mutta taitaa jäädä tältä päivältä.En tiedä mitä päivä tuo tullessaan,toivottavasti ainakin Gerhardin kotiin työmatkalta.Piti tänään tavata ystäväni Connyn kanssa,mutta hän laittoi tekstarin (on vihdoin oppinut niitä kirjoittamaan),että lääkärin on saanut täksi päiväksi,kun elämä koettelee taas kovasti,terveys,psyyke,aviomies,lapset.....

kaikille toivotan aurinkoista viikkoa,nauttikaa pienistä asioista ja toteuttakaa unelmianne