Olipa pitkästä aikaa menokas vapaa viikonloppu. Perjantai aamuna tulin töistä vaille kolme aamuyöstä ja vaille 9 virkeänä tai vähemmän virkeänä labraan. Illalla oli perinteisesti tapaaminen ystäviemme Günterin ja Andin kanssa Mannheimissa,jossa aina ekan adventin perjantaina menemme syömään kiinalaiseen Buffet-ravintolaan. Günter ja Andi asuvat 160 km päässä meiltä ja Mannheimiin on 80 km. Treffit jo seuraavalle adventille merkitty kalenteriin,tosin tapaamme vuoden mittaan.

Lauantai-iltana, kuten jo mainitsin, oli se yökirppis ja sunnuntaina Thanksgiving-ateria ystävien kanssa. Olipa onnistunut ateria; täytetty kalkkuna, bataattisose, pekonilla höystetty rusukaalilisäke, kastanjalevite, kastike...kyllä oli ihanaa.Sen jälkeen lähdimme naapurikaupunkiin joulumarkkinoille, oli myös kaupat auki (saavat olla noin kahtena sunnuntaina vuodessa 13-18 auki). Löytyi vihdoin kauan etsimäni coctail-mixeri 8 eurolla kirppikseltä, takki Sannalle ja minulle, pari paitaa Gerhardille, leivänpaahdin (vanha hajosi). Oli mukava iltapäivä.

Kotiin tullessamme Gerhard meni jo 19 nukkumaan, tunsi itsensä kuumeiseksi, ja minä katsoin kun iki-ihana Antti Tuisku ja opettajansa Ansku voittivat TanssiiTähtienKanssa. Hyvä Antti ja Ansku,olitte loistavia.

Tänään on koko perhe vapaalla vielä, joulukorttien postitus jatkuu ja joulun valmistelua muutenkin. Tiistaina on taas iltavuoro vuorossa.