Niin ne joulunpyhät taas ovat vuoden päässä. Niin jouluihminen kun olenkin ja niin paljon kun nautin perheen kanssa rauhallisesta yhdessäolosta,niin olen iloinen,että taas hieman arkea saa maistella.Kaksi päivää täydellistä laiskottelua on minulle aivan liikaa,olin eilen niiiiiiiin kamalan väsynyt vaikka kahden tunnin päiväunetkin nukuin (tai varmaan siitä johtuen) ja olo oli niin heikko,kun vaan on ollut,löhönnyt sohvalla ja katsonut ihania leffoja ja syönytsyönytsyönyt.

Leffoja on urakalla tullut katseltua; MaryPoppins, Labyrinth, Personal Effects, Eragon, Miracle of the 34th Street (vanhempi versio), I could never be your woman, Narnia, Dirty Dancing......

Sanna lähtee kohta töihin, ja Christophin viemme kohta kentälle ja hän matkaa Suomeen. Mitä muuta päivä tuo tullessaan, se jää nähtäväksi,mutta ei takuulla ihan vaan lököilyä.

Saimme muuten sittenkin talven takaisin ja valkean joulun.Vaikka jouluaattoaamu valkeni harmaana,niin alkoi sitten sataa lunta ja sitä tuli taas ihan kunnolla.Vielä on kolme päivää vapaata ja sitten koittaa yksi yövuoro.

Ritvalle; kyllä ne perinteet vaan kuuluu jouluun,kaikkinensa. Riitalle; kerran söimme valmislaatikoita,se oli ihan riittävä se yksi kerta,taitaa olla myös osalta jotain äidinperintöä/muistojen vaalimista,äitihän teki kaikki itse.

Ai niin,pitäisköhän pakastimet sulattaa ja pestä,kun on pakkanen....