Juuri sytytin toisen kynttilän adventtikranssissa, kyllä se joulu huimaa vauhtia lähestyy.Kolme päivää ollut vapaata ja keittiön kaapit/laatikot tuli siivottua, joulukortteja ja niiden mukana vastattavia kirjeitä laittanut valmiiksi (kortithan ovat valmiina olleet jo kauan) ja muuta jouluvalmistelua on tullut tehtyä,mutta silti näyttää joulun tulo olevan nopeampaa kuin minä.Onneksi ikkunat tuli pestyä ennen ensimmäistä adventtia,koska nyt on ollut pakkaspäiviä ja lunta täällä meilläkin.Ja jouluvalot niin kauniit.

Eilen olimme Gerhardin kanssa naapurissa puolalaisen Jolantan ja hänen saksalaisen miehensä luona syömässä,Jolanta oli kokannut puolalaista ja kaikki oli hyvää,vaikka "Sauerkrautin" ystävä en olekaan. Oli peruna-makkarakeitto, sitten hapankaali-sienitäytteellä ja liha-sipulitäytteellä täytetyt "crepesit" sekä vielä hapankaalipataa,jossa oli makkaraa,sieniä,lihaa. Ja vielä kakkua saimme. Oli mukava rupatteluilta, neljältä menimme ja kymmeneltä olimme kotona.Seuraavaksi on meidän vuoromme kutsua syömään heidät.

Ei mutta nyt on kirjoitettava muutama kirje, että saa joulukortteja taas postiin ja paketoitava muutama lähetettävä lahja.Illalla on nimittäin työvuoro ja koneita myöhässä Espanjan lakon takia.....