Paljon en tänne kerkee taas laittelemaan, joulu pukkaa päälle ja töissä pitäis käydä.Lunta taas on niin paljon että...kaksi päivää oli loskaa ja sadetta ja lumesta ei tietoa, eilen yöllä kun tulin töistä,oli mitä ihanin näky: lunta tuprutteli hissukseen,mutta paljon, ei ollut kylmä ja oli niin kaunista, juuri sellainen ilma kun toivon jouluaattoyönä olevan.Ja aamulla olikin hupsista -14 astetta,joka on täällä paljon, kädet jäätyivät lunta kolatessa.Mutta maisemat ovat taas niin kauniit.

Kaikki tietävät sarjan Rakkautta on........ minä taas kerron, että syntiä on.........mutta ah niin ihanaa......tulla yöllä kotiin töistä, tietäen, että on vapaapäivä seuraavana päivänä,keittää spagettia,syödä sitä lämpimän peiton alla Barilla-peston ja lasillisen valkoviiniä kanssa ja katsoa Emmerdalea nauhalta.......jostainhan sitä pitää nauttia yölläkin,kun Gerhard taas lähti työmatkalle.......

Mutta nyt siivoukset kutsuvat,reilu viikon päästä on jouluaatto ja paljon tekemistä, sen jälkeen NAUTIN perheen kanssa joulurauhasta.