Tällä viikolla aamut ovat menneet opintopaketti 9 kysymysten vastaamiseen. Sain ne eilen valmiiksi. Tykkään todella tuosta vastailemisesta ja pohtimisesta, etsin myös tietoa netistä ja eläydyn niin esimerkiksi noiden matkailumaiden maailmaan.Aikaahan se vie,mutta kyllä on kannattanut, tähän asti tulokset ovat olleet erittäin hyviä.Saa nähdä miten loppu menee, tällä viikolla posti tuo viimeisen (nyyh) paketin ja mukana loppukoekysymykset.

Tänä aamuna mieheni nyt sitten menee sinne sairaalaan.Toivottavasti selviää tästä hommasta ilman leikkausta, se on kai aika riski tuo niskanalueen välilevyn leikkaus,kun "sisään" mennään kaulan puolelta kaikkien päävaltimoiden ym. ohi.En varmaan kovin usein mene katsomaan,koska junalla se maksaa 9 euroa kerta,ja naapuri ei ole ihan joka päivä samassa sairaalassa töissä.Ja koska naapuri työskentelee klo 8-12, niin se on juuri se aika kun Gerhard on "käsittelyssä". Varmaan maanantaina menen,mutta sekin selviää sitten,kun tiedämme nuo kaiken maailman käsittelyt ja milloin ne ovat.

Viikonloppuna perinteisesti laitamme jouluvalot ja alamme koristella kotia. Torttuja leivomme ekana adventtina,eli siis sunnuntaina, sekin on jokavuotinen perinne.Jouluvaloja ihmiset laittavat täälläkin ja sytyttävät adventtikynttilät,mutta torttuja leipovat suomalaiset.