Nyt olen samalla kertaa järkyttynyt ja kiitollinen. Gerhardin piti jo maanantaina lähteä Belgiaan työmatkalle,jossa hänen osuutensa projektista piti alkaa eilen tiistaina.Hän sai kuitenkin maanantaina ilmoituksen,että hän aloittaa vasta torstaina,siis tänään keskiviikkona matkaan. Eilen hän sai puhelun työkaveriltaan: paperitehtaassa on eilen tapahtunut onnettomuus,joku pari tonnia painava osa  (en tiedä osan nimeä suomeksi) on irronnut ja pudonnut erään nuoren 19- vuotiaan työkaverin (eri firma, sama projekti) päälle, kaveri oli vielä eilen hengissä,mutta ilmeisesti,jos jää henkiin,niin vakavasti vammautuneena.

Järkyttyneenä kyyneleet silmissä  Gerhard kertoi mm. että viime kerralla tämä kaveri oli onnellisena näyttänyt tyttöystävänsä valokuvaa, elämä hymyili. Ja nyt.......Toinen työkaveri (Gerhardin firmasta) on ihan hermorauniona paikalla...

Se olisi voinut olla Gerhard.....siitä olen kiitollinen,että hän oli kotona.Toisaalta olen myös syvästi järkyttynyt tapauksesta,ja monta kertaa huolestuneempi nyt kun Gerhard on reissussa.Tänään hän ajaa Belgiaan,saa nähdä mitä uutisia hän tuo tullessaan.