Ei voi olla totta, että näin kauan on kulunut siitä,kun viimeksi kirjoitin......töitä,töitä,töitä oli maaliskuu,huhtikuun työvuorolista näyttää paremmalta ( reilu 80 tuntia, 15 pv töitä 15 pv vapaata). Nyt on ollut ma,ti ja tää päivä vapaata, rästitöitä on paljon,mutta maanantaina otin "vapaata" iltapäivän ja lähdin ystäväni Connyn ja hänen tyttärensä Sabrinan kanssa minigolfia pelaamaan. Tosi kiva kokemus, meen varmaan toistekin.Eilen iltapäivällä käytiin kaupoilla, Gerhard on lomalla 15. pv asti.On tehnyt kovasti puutarhassa töitä, apuna meidän juniori, heillä kun on pääsiäisloma (1.4.-20.4).Sanna on laittanut oman parvekkeensa kukkalaatikoita kuntoon, minkä kaveriltaan on kerennyt. Kyseessä on tyttökaveri, pojille kun ei ole kuulemma aikaa, sitäpaitsi pojat ovat tyhmiä......Nytkin Caro ( Carolin) on meillä yötä,koska hänellä on kuulemma sydänsuruja. Tytöt olivat iltapäivän eilen Mainzissa ostoksilla, ja illalla kun olin Sannan kanssa asettunut pitkästä aikaa viettämään "Serrano perhe"-iltaa,soi puhelin ja pitihän Sannan ystäväänsä mennä lohduttamaan.

Meillä on kesä. Lämpötilat yli 20 astetta, ja kun ajattelee,että viime viikolla oli vielä talvitakki päällä (meillä oli epätävallisen pitkään kylmää)ja tää viikko ja edellisen loppu meni kesävaatteissa.Puut ovat jo lehdillä, kevätkukat ovat kukkineet jo viikkoja puutarhassa ja muuallakin.Pitäis ottaa kuvia tänne siitä,miten Gerhard on ahkeroinut puutarhassa. Rakentelee "suoja-aitoja" penkkien väliin,jotta multa ei niin kovin muualle pihaa ja ennen kaikkea tänne sisälle leviä.Ja paljon sillä on taimia kasvamassa ja odottelemassa puutarhaan pääsyä.Ja minulle se osti taas pari uutta ruusua sinne :)

Mitään uutta sen kummoista ei kuulu.Illalla ennen nukkumaan menoa yritän katsoa DVD:ltä sarjoja,mitä töiltäni en kerkee kuin nauhottamaan. Emmerdalesta on menossa 27.3. ja Lostista katsoin toissa päivänä vasta ekan osan tästä meneillä olevasta tuotantokaudesta. Maaliskuulta on vielä yksi "Private Practice" katsomatta, sarjahan on tauolla. Kuten valitettavasti tauolle jäi "Lipstick Jungle", siihen jäin koukkuun Sannan kanssa.Hyviä näyttelijäsuorituksia.Lauantaiaamuista on muutama "Hannah Montana" nauhalla, se on myös yksi lempisarjoistani. Teinisarja ja sellainen komediasarja,jollaisia en yleensä tykkää katsoa ollenkaan,mutta tää on kyllä niiiiiiiin hyvä. Tai ehkä aikuisille ei vaan osata tehdä hyviä komediasarjoja (niitä valmiiksi naurettuja), tiedä häntä.

Pieni talo preerialla menee muutenkin nauhalle, säilytettäväksi sarjaksi,kuten ykkösen aamussa tuleva "Tie Avonleaan", suositulle Anna ystävämme-sarjalle jatkoa, tai siis tapahtumat sijoittuvat samaan kylään Prince Edward's Island-ille Kanadaan. Sinne kun joskus pääsisi...........lopputyönähän tein unelmamatkasuunnitelman Kanadaan,ja tuo saari oli matkani pääkohteena. FST:ltä tulee legendaarinen Hill Street Blues,joka menee myös nauhalle, kuten kakkosen huippuhyvä suomalaissarja Metsolat.

Pitäis aloittaa päivän hommat, menen yöksi töihin,tai työvuoro alkaa klo 2.00.Perjantaina menen 6.15 ja lauantaina 1.30. Sunnuntai ja maanantai ovat vapaat.Maanantaina menen Connyn ja ties kenen kanssa (ei tiedetä vielä tarkkaan,kuka mistäkin perheestä mukaan lähtee) Frankfurtin eläintarhaan.Pitkäperjantaina olisi tarkoitus mennä Gerhardin veljen luo syömään (traditio alkoi viime vuonna, kala/juustobuffet ja hyvää seuraa,pitkäperjantainahan on liha pannassa). Sanoin jo kälylle,etten pääse,koska pitää olla la-aamuna 1.30 töissä,mutta Gerhard sanoi,että jos puolen yön aikaan lähdetään ajamaan kotiin,niin heittää mut matkalla kentälle.

Grillattu ollaan jo maaliskuun puolivälistä asti,jolloin oli satunaisesti hieman lämpimiä päiviä ja nyt kun "kesä" saapui,niin joka päivä. Tuolit ja pöydät ei kuitenkaan ole vielä otettu esille,koska noista puutarhahommista ei oikein vielä vapaata tilaa löydy pihassa.Siis sisällä olemme vielä syöneet.

Mutta jos vaikka sen kameran ottais esille ja tänne pari keväistä kuvaa saisi ilahduttamaan niitä lukijoita,jotka kärsivällisesti eivät minua ja blogani ole unohtaneet,kiitos teille