Täällä nuo "kovat" pakkaset jatkuvat, täkäläisittäin kovat. Eilen aamulla oli -12,5 ja tänä aamuna -10,6. Lunta on maassa hieman ja eilen oli mitä ihanin talvipäivä auringonpaisteineen.Ihan tuli kevätfiilis pakkasten keskellä.Tänään alkaa taas koulut täällä Rheinland-Pfalzin osavaltiossa,jossa tämä 6.1. ei ole virallinen vapaapäivä, se on vaan kolmessa osavaltiossa vapaa.Christoph ei mene ennen maanantaita kouluun,koska on siellä Suomessa,mutta Sanna juuri lähti.Pitkä päivä on neidillä,koska kahdelta on kotona ja sitten kolmelta alkaa kaupassa työt kahdeksaan asti. Gerhard lähtee tänään Itävaltaan työmatkalle ja vie minut matkan varrella töihin. Saa nähdä millaista kaaosta tänään on luvassa.

Eilen tein eka kerran ruokaa tänä vuonna. Siis olemme me syöneet,mutta ruuanlaitosta on huolehtinut Gerhard.Pakasteessa oli vajaa pussi kanttarelleja ja tein ihan yksinkertaisen mutta niin ihanan keiton:

Sipuli ja sienet kuullotetaan voissa,lisätään neste, liemikuutio(minulla oli kana)ja mausteita maun mukaan.Itse lisäsin pippuria ja maggimaustetta,sekä jääkaapissa lojuneen sulatejuuston(paprika) lopun.Keitin noin 10 minuuttia,lisäsin kermaa ja soseutin sauvasekoittimella. Tarjoilin leivän kanssa. Ah,niin ihanaa.

Nyt pitää valmistautua töihin.....