kamalaa, nyt tuli kiire loppukoekysymyksille.Luulin,että olis vielä aikaa ensi viikko,mutta aloitankin jo maanantaina koulutuksen (kahden edellisviikkoisen haastattelun jälkeen), ja olen koko pitkät päivät poissa kotoa.Jaa,minkä koulutuksen.....lukekaa blogia säännöllisesti ja arvailkaa :) Eilisen päivän jo ahkerasti vastailin kysymyksiin,mutta tälle ja huomiselle päivälle jäi armottomasti vielä tehtävää. Se laajin tehtävä on oman kolmiviikkoisen unelmaloman suunnittelu,kuulostaa helpolta,mutta kun pitää laittaa kulkuneuvot,majoitukset,vakuutukset,matkustusdokumentit,terveysvaatimukset,nähtävyydet,valuutanhankkiminen,ja kaikki mahdolliset yksityiskohdat. Minun unelmamatkani suuntautuu Kanadaan,monellekin paikkakunnalle,mutta pääkohteena on Prince Edward Island.Kuka arvaa miksi :)

Lapset olivat vielä perjantainkin kotona koulusta ja Gerhard kuntoutuksesta. Torstaina tuli kirje Christophin koululta.Apua,ajattelin, ja siitä selvisi,miksi Christoph oli kiinnostunut päivittäisestä postin hausta ja kyseli sen perään koko ajan ......Kirjeen avasin varovasti.....siellä oli onnittelut poikamme valinnasta vapaaehtoisen kymppiluokan valmentautumisluokalle,joka alkaa 2.2. ja kestää kesälomaan.Sinne pääsee vain hakemalla ja hyvällä keskiarvolla sekä määrättyjen pääaineiden numeroilla.Siitä olen jo puhunut aiemmin,kun Sanna sinne pääsi.Onnea Christoph!!! Ei sinne 10-luokallekaan suoraan pääse,tämän kevään numerot ratkaisevat ihan samoin kuin nyt tälle valmentavalle luokalle.Että tsemppiä ja vähemmän tietokonetta.

Meillä satoi ja myrskysi koko päivän eilen.Aivan koiranilma,vaikka ei meidän koiratkaan siitä tykänneet. Flunssa-aallon vuoksi piti perua entisen naapurimme tämänpäiväinen vierailu,mutta hän kertoi,ettei muutenkaan olisi päässyt,koska heilläpäin taas satoi lunta niin että hän ei sellaisella ilmalla ajamaan olisi lähtenyt,matkaa on kuitenkin 160 km.Sovimme uuden vierailupäivän ja toivotaan että kaikki ovat terveinä ja kevätaurinko paistaa.