No niin, tämäkin vuosi on jo kolmannessa päivässä.Vuoden toinen työpäivä alkaa kohta. Ensimmäinen oli jo Uudenvuoden päivänä. Uudesta työnantajasta oli huomattavissa uudet kansiot ja lomakkeet, kassan kontrollin muuttuminen ja "uusi" kolleega. Saa nähdä mitä tänään.

Eilinen ilta oli nautintoja täynnä. Ensin katsoimme Gerhardin kanssa DVD:ltä iki-ihanan "Notting Hill" ja sitten urheana päätin yrittää valvoa puoleenyöhön, koska Maikkarilta tuli huippuhyvä "Terminaali". En ollut filmiä aiemmin nähnyt,mutta Tom Hanks ei ole minua vielä elokuvillaan pettänyt, eikä tälläkään kertaa. Vaikka mulla oli hieman vaikeuksia pysyä hereillä, niin en kertaakaan nukahtanut!!! Minut tuntevat tietävät, että olen aamu-, en ilta, -ihminen. Olin hereillä taas vaille kuusi,kun Gerhard lähti hakemaan Sannaa discosta. Ensimmäiset junat kun kulkevat sunnuntaisin myöhempään.

Lunta meillä on hieman maassa, talvi siis tuli takaisin, mittarin lukemia en ole katsonut. Muutama kirje täytyy saada aikaiseksi ja sitten töihin pakertamaan, toivottavasti ei kaaokseen. Christoph lentää tänään Lappiin, siellä taitaa olla paukkupakkaset.